Wie zijn wij?

Bouwkundetotaal

Na een jarenlange werkervaring op het gebied van beheer en onderhoud van gebouwen bij de overheid en woningcorporaties was in 2008 de tijd rijp om een eigen adviesbureau te starten.

De kracht van bouwkundetotaal was en is zijn kleinschaligheid. Als eenmanszaak ben je niet afhankelijk van grote projecten of een continue omzet waardoor de dienstverlening gestandaardiseerd word.

Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op continuïteit door het leveren van maatwerk zoals in de voorbeeldprojecten beschreven. Kwalitatief bouwkundig advies waarmee onze opdrachtgevers de juiste investeringsbesluiten kunnen nemen en hun onderhoudsbegroting kunnen inrichten. Daarmee ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij hun uitdaging en leveren we precies dat wat de opdrachtgever nodig heeft tegen een eerlijke prijs. Indien gewenst verzorgen we ook projectbegeleiding, toezicht, aanbestedingen, opnames en contra-expertises. Met dit bedrijfsmodel bouwen we langdurige relaties op tot een stevig netwerk.

Ons werkgebied beslaat de provincies Zuid Holland, West Brabant en Utrecht.

In 2017 willen we ons dienstenpakket uitbreiden. In de eerste helft van het jaar starten we met het uitvoeren van asbestinventarisaties. In het najaar willen we uitbreiden met het leveren van energielabels voor woningen.